За десети пореден път, на 04 април 2024 г, на бляскава церемония в Inter Expo Center,   Зала 5 ще бъдат връчени годишните награди ARCHINOVA 2023.
 
Заредете се с незабравими емоции, като станете част от официалното награждаване на най-добрите проекти и реализации в областта на архитектурата, урбанизма и ландшафтния дизайн в България. Нощта на церемонията ARCHINOVA е не просто скучна презентация на проекти, а празнична еманация на постиженията на една от най-креативните общности в България.
 
Отличията ще бъдат връчени след прецизната оценка от внимателно подбрано, независимо жури, съставено от изявени и доказани специалисти в областта на архитектурата и ландшафта, ценени в национален и световен мащаб.
 
Грабнете възможността да се запознаете в празнична обстановка с българската архитектурна и ландшафтна общност. Както винаги ARCHINOVA привлича стотици присъстващи от бранша на архитектурата и строителството. Събитието ще започне с коктейл в компанията на архитекти, урбанисти, ландшафтни архитекти, студенти, отличените с награда или номинация участници, фирми, строители, инвеститори и много заинтересовани крайни потребители.
 
Церемонията ще бъде част от програмата на ежегодния форум Архитектурно – строителна седмица. Билетът за церемонията предоставя възможността и за безплатен вход на форума Архитектурно – строителна седмица.

Посетителите от провинцията ще могат да ползват специална отстъпка за нощувка в Metropolitan Hotel Sofia, част от Radisson Hotels. Линк за резервации: AI2023-Metropolitan.

Вземете вашата покана с отстъпка до 08.Март !


ВАЖНО!

  • За да получите достъп за вход е необходимо да закупите покана от Bilet.bg чрез бутона Вземи Покана
  • Вземете вашата покана с отстъпка до 08.Март 2024 г.
  • Задължително носете Вашата покана – разпечатана или дигитално.
  • Краен срок за регистрация: 04 Април 2023.
  • Ако желаете да получите фактура, моля попълнете Вашите данни в полето при регистрацията в Bilet.bg


Програма
18:30 – 19:00 ч.: Посрещане & Welcome Drink
19:00 – 20:30 ч.: Официална церемония. Водещ: Стефан Щерев
20:30 – 22:30 ч.: Коктейл

СУБ е сред партньорите на събитието и ще се радваме да се видим там.